Водорозчинний; Е331 (iii) ЦИТРАТ НАТРІЮ 3-заміщений. Регулятор кислотності, стабілізатор, емульгатор, емульгуюча сіль, синергист антиоксидантів, фіксатор забарвлення.дозування:Як солі-плавники в кількості до 30 г / кг плавленого сиру. Цитрати надають плавленого сиру приємний, злегка кислуватий смак і в міру щільну, досить еластичну консистенцію. Зниження значення рН створює несприятливі умови для життєдіяльності газоутворюючих мікроорганізмів, в результаті чого плавлений сир із застосуванням цитратов більш стійкий при зберіганні.Як стабілізатор: рубаних м'ясних продуктів до 3 г / кг м'яса або жиру; крові забійних тварин до 16 г / л. Для відновлення сольов