Водорозчинний; Рідкий ароматизатор прозорий, термостійкийЗастосовується у виробництві фруктових наповнювачів, сиропів, кондитерських вершків, безе, макарун та інших кондитерських виробів, у морозиві та молочних продуктах, жувальний мармелад, желейні кондитерські вироби, кремові начинки, кондитерські начинки кондитерськімолочні помадні маси, цукрові помадні маси, зефір, суфле, пташине молоко, прозорі безалкогольні напої, замутнені безалкогольні напоїДозування, що рекомендується: 0,8 - 1,2 кг на 1000кг готового продукту.Зверніть увагу на асортимент барвників, які є в нашому асортименті, ванілін, консерванти, підсолоджувачі та деякі інші інгредієнти, власного імпорту.А