Жиророзчинний; Рідкий ароматизатор прозорий гастрономічного напрямкуЗастосовується у виробництві мучних виробів, піци, консервах, м'ясних та рибних продуктах, виробництві соусів та майонезуДозування: 0,5-1,0кг на 1000кг готового продукту. (1г аромату/1кг продукту)ковбаси варені 0.02 0.03%м'ясні хліба 0.02 0.03%сосиски, сардельки, шпикачки 0.02 0.03%паштети курячі 0.02 0.03%паштети м'ясні 0.02 0.03%консерви для домашніх тварин 0.02 0.05%рибні кулінарні вироби 0.05 0.2%сири сичужні 0.1 0.2%печиво 0.2 0.3%печиво зі зниженим вмістом цукру 0.2 0.3%модельний розчин для солодких продуктів 0.05 0.1%