Водорозчинний; Рідкий ароматизатор прозорий гастрономічного напрямкуЗастосовується у виробництві мучних виробів, піци, консервах, м'ясних та рибних продуктах, виробництві соусів та майонезуДозування: 0,5-1,0кг на 1000кг готового продукту. (1г аромату/1кг продукту)Банош (Бануш, Banusz) Кукурудзяна каша, з беконом, сиром, грибами, цебулей та сметаной.Рекомендуэмо використовувати у каші швидкого приготування, для відтінку смаку ковбаси та сиру, також окремо можно купувати ароматизатор кукурудза.Рекомендуемая дозировка, % к основеКаши быстрого приготовления - 6%ржано-пшеничных сухариков: 3,5 - 4,5чипсов из пелет: 3,0 - 5,0картофеля хрустящего: 4,5 - 5,5экструдированные изделия и