Жиророзчинний; Рідкий ароматизатор прозорий гастрономічного напрямкуЗастосовується у виробництві мучних виробів, піци, консервах, м'ясних та рибних продуктах, виробництві соусів та майонезуДозування: 0,5-1,0кг на 1000кг готового продукту. (1г аромату/1кг продукту)Профіль смаку: копчені рибні вироби. шинкові вироби, ковбаси копчені (п / к, в / к, с / к та сиров'ялені), м'ясні хліба, сосиски, сардельки, шпикачки, маринади для виробів з птиці, маринади для м'ясних виробів, м'ясні консерви, сало-шпик, супи, бульйони, крекери, хлібці, печиво, печиво зі зниженим вмістом цукру, маринади для виробів з риби, рибні консерви,Колір: жовтий різної інтенсивності