Водорозчинний;
Рідкий ароматизатор прозорий, термостійкий
Застосовується у виробництві кондитерських виробів такі як торт, печиво, бісквіт, крем, пряники, цукерки, тістечко, сушка, вершки, безе, маскарпоне, наповнювач для йогуртів також у морозиві та інших молочних продуктах.
Дозування, що рекомендується: 0,8 - 1,2 кг на 1000кг готового продукту.Профіль смаку: згущене молоко з цукром. Область застосування сухих ароматизаторів
Сухі ароматизатори незамінні у виробництві харчових концентратів:
• Перші і другі обідні страви, каші, соуси;
• Солодкі страви - десерти, напівфабрикати борошняних виробів, (кекси, торти, печиво, пряники); • Напої - чай, кавові напої, гарячий шоколад, прохолодні инстант-напої; • Снеки; • Спортивне харчування
• Киселі. Сухі ароматизатори додають безпосередньо до суміші сухих рецептурних інгредієнтів.
Ароматизатори застосовують як для инстант-продуктів, так і для продуктів, які потребують термічної обробки. Їх успішно використовують також у виробництві інших видів