Замінник цукру. Підсолоджувачі світлі - коефіцієнт солодощі 200, за різним складом, за характеристиками:
Світлі SCAA (сахарин, цикламат, аспартам, ацесульфам) - нетермостабільний, так як в його складі присутній аспартам, який при температурі 80С руйнується, він підходить для напоїв і продуктів, що не піддаються термічній обробці;
Комплексна добавка підсолоджувачів в залежності від маркування, сахарин, цикламат, аспартам, ацесульфам, Застосовується у виробництві напоїв, соусів, фруктових наповнювачах, сиропах в якості часткової або повної заміни цукру. Ми імпортуємо підсолоджувачі і змішуємо їх на спецальном обладнанні.
Свитли пройшли сертифікацію в Україні на систему управління безпеки харчових продуктів О038.СУБХП.038ф-19