Водорозчинний;
Рідкий ароматизатор прозорий, термостійкий
Застосовується у виробництві фруктових наповнювачів, напоїв, сиропів, кондитерських вершків, безе, макарун та інших кондитерських виробів, у морозиві та молочних продуктах, для приготування компотів чи начинки для пирогів. З ревеню також готують смачні соуси до м'яса, киселів, салатів, цукатів.
Дозування, що рекомендується: 0,8 - 1,2 кг на 1000кг готового продукту.
Зверніть увагу на асортимент барвників, які є в нашому асортименті, ванілін, консерванти, підсолоджувачі та деякі інші інгредієнти, власного імпорту.
Профіль смаку: джемово. Гранично допустима доза: 0,800 - 1,200 кг на 1т готового продукту.