Жиророзчинний; Рідкий ароматизатор прозорий, термостійкий
Застосовується у виробництві кондитерських виробів такі як торт, печиво, бісквіт, крем, пряники, цукерки, тістечко, сушка, вершки, безе, маскарпоне, наповнювач для йогуртів також у морозиві та інших молочних продуктах.
Дозування, що рекомендується: 0,8 - 1,2 кг на 1000 кг готового продукту.Профіль смаку: з нотами какао, жирних вершків, кави и рому. .
Аромат: десерт італійський "Тірамісу" з характерними нотами какао, жирних вершків і кава і рому.
Смак: десерт італійський "Тірамісу" з характерними нотами какао, жирних вершків і кава і рому.
Колір: коричневий різної інтенсивності.