Глицерин дистильований
Продукт в наявності на складі : 5
Powered by the most advanced mobile processors from the new Core 2 Duo MacBook Pro is over 50% faster than the original Core Duo MacBook Pro and now supports up to 4GB.
About Me :Powered by the most advanced mobile processors from the new Core 2 Duo MacBook Pro is over 50% faster than the original Core Duo MacBook Pro and now supports up to 4GB.
Composition : 100% POLYESTER
Example Shown : SIZE XS, Hem to Hem 84cm OR 33 '
| Size |
S |
M |
L |
XL |
| Men |
7-10 |
10-13 |
13-15 |
15-17 |
| Women |
7-9 |
10-12 |
13-14 |
15-16 |
-
Ми працюємо за європейськими стандартами
-
Наша ціна значно нижча ніж у посередників
-
Безпечно, екологічно, практично
-
Гарантія якості на весь асортимент продукції
Теги:
Глицерин,
дистильований,
Використовується як добавка Е422 у виробництві кондитерських виробів для поліпшення консистенції, для запобігання просідання шоколаду, збільшення обсягу хлеба. Гліцерін відноситься до групи стабілізаторів, що володіють властивостями зберігати і збільшувати ступінь в'язкості і консистенції харчових продуктів, використовується в якості емульгатора, за допомогою якого змішуються різні незмішувані суміші.
В останні роки гліцерин використовується, поряд з пропіленгліколь, в якості основного компонента для приготування рідини і картриджів для електронних сигарет.
Додавання гліцерину харчового зменшує час зачерственія хлібних виробів, робить макарони менш клейкими, зменшує налипання крохмалю при випічці.
Дозування: - хлібобулочні вироби: від 1-3,2% до маси борошна; - здобні вироби: від 1-2% до маси борошна; - Листкові дріжджові та бездрожжеві: від 0,5-1% до маси борошна; - печиво, пряники, бісквіти: від 1-2% до маси борошна; - Кондитерські вироби (пташине молоко, зефіру, пастелу тощо): від 2-3% від маси цукру.