Рідкий ароматизатор прозорий пряно-рослинного напрямку.Дозування:10,0кг на 1000кг готового продукту. (1г аромату/1кг продукту)Профіль смаку: жасмин. Область застосування сухих ароматизаторівСухі ароматизатори незамінні у виробництві харчових концентратів:• Перші і другі обідні страви, каші, соуси;• Солодкі страви - десерти, напівфабрикати борошняних виробів, (кекси, торти, печиво, пряники); • Напої - чай, кавові напої, гарячий шоколад, прохолодні инстант-напої; • Снеки; • Спортивне харчування• Киселі. Сухі ароматизатори додають безпосередньо до суміші сухих рецептурних інгредієнтів.Ароматизатори застосовують як для инстант-продуктів, так і для продуктів, які