Жиророзчинний; Рідкий ароматизатор прозорий пряно-рослинного напрямку.Застосовується у виробництві консервах, м'ясних та рибних продуктах, виробництві соусів та майонезуДозування: 0,5-1,0кг на 1000кг готового продукту. (1г аромату/1кг продукту)Профіль смаку: смажені. Зазвичай ароматизатор Насіння розчиняють в олії рафінованій дезодорованому.Ароматизоване масло наносять на насіння з розрахунку 1,0 -1,5%Дозування ароматизатора в масло 2,0 -3,0%, в залежності від бажаної інтенсивності аромату.Якщо упаковка герметична, а не перфорована, то аромат зберігається протягом усього терміну зберігання. Збереження аромату залежить також від якості самих насіння.